Обязанности: 1 Вести облік документів (контролювати їх наявність і своєчасне занесення даних в 1С).
2 Контролювати дотримання технологічних карт.
3 Визначати собівартість продукції по калькуляційним карткам
4 Вводити в бухгалтерську програму та у ресторанну систему , калькуляції.
5 Контролювати товарні залишки запасів на протязі місяця за підрозділами
6 Здійснювати товарний облік та переоблік у ресторані
7 Здійснювати облік та вибуття товарів, МШП, основних засобів
8 Проводити звіряння з постачальниками щодо оплати і накладних.
9 Проводити облік надходження прибутків та видатків по формі 2.
10 Приймати участь у переобліку товарів, матеріалів, МШП та основних засобів;
11 Надавати результати переобліків керівництву закладу;
12 Нараховувати заробітну плату згідно табелів (форма 2).
13 Слідкувати за вхідними цінами, забезпечувати чіткий контроль за звичайними закупівельними цінами. Приймати безпосередню участь у мониторингу ціни на ринку та пошуку рентабельних закупівель;
14 Складати звіти та планування доходів та витрат для засновників;
15 Давати пропозиції щодо росту прибутків та оптимізації, рентабельності затратної частини підприємства.
16 Доводити до відома керівника про результати виконання планування підприємства.
17 У звязку з виробничою необхідністю керівництво ресторану може доручати працівникові інші завдання, що виходять із його функціональних обовязків.
18 Сплата за роботи, послуги, видача ЗП
19 Збір кадрової документації співробітників Требования: Бухгалтер I категории: высшее профессиональное (экономическое) образование и стаж работы в должности бухгалтера II категории не менее 3 лет.
Бухгалтер II категории: высшее профессиональное (экономическое) образование без предъявления требований к стажу работы или среднее профессиональное (экономическое) образование и стаж работы в должности бухгалтера не менее 3 лет.
Бухгалтер: среднее профессиональное (экономическое) образование без предъявления требований к стажу работы или специальная подготовка по установленной программе и стаж работы по учету и контролю не менее 3 лет. Условия: Стабильная работа в развивающейся компании;
Конкурентный уровень заработной платы;
Официальное трудоустройство.
Трехразовое питание+чай,кофе.
График работы 5/2 с 10:00 до 18:00
|