Обязанности: Виготовлення заготовок для основних страв, приготування та подача замовлень з меню, приготування обіду для штату закладу;
Контроль якості продукції та термінів придатності;
Дотримання внутрішніх стандартів якості, безпеки, санітарних норм та гігієни;
Складання заявок на продукти — двічі на тиждень, проведення переобліку раз на місяць. Требования: Досвід роботи кондитером, кухарем ;
Знання та розуміння організації та технології основних кулінарних та хлібопекарських виробів;
Вміння працювати швидко, якісно та уважно;
Відповідальність, активність, коммунікабельність. Условия: Стабільний дохід з виплатою двічі в місяць;
Графік роботи, 4/4, 5/5 зміни 10, 11 годин, деталі обговорюються;
Перерви протягом зміни по 2030 хв;
Зручне робоче місце з сучасним обладнанням;
Харчування, каву та чай;
Знижки працівника на весь ассортимент;
Бонуси, премії, відпустки;
Можливість розвиватися та рости;
Керівництво, яке слухає команду та чує кожного окремо.
|